Mørdeigskaker med glasur

Mørdeigskaker med glasur er midt i blinken til Halloween-festen. Form mørdeigskakene etter ønske, og sett gjerne farge på glasuren for å få en ekstra tøff effekt. Dette er bakeglede for hele familien!

Karakter (0 stk)

Ingredienser

4 dl hvetemel
200 g smør eller margarin
1/2 dl Dansukker Sukker
1 ts vaniljesukker
1 eggeplomme

Glasur
5 dl Dansukker Melis
1 ss flytende margarin
1–2 ss vann
Konditorfarge

Instruktioner

Bland sammen ingrediensene i en haug på bakebordet, og kna sammen til en deig. La hvile i kjøleskap i minst 30 minutter. Kjevle deigen ut til en tykkelse på ca. 3 mm. Stikk ut kaker etter mål eller en mal. Legg på plate med bakepapir. Stekes midt i ovnen ved 225 °C i ca. 8 minutter.

Bland sammen melis, margarin og vann til en jevn røre. Del glasuren i flere skåler, og farg etter eget ønske. Pynt kakene med glasuren. La tørke på rist.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Syltetøy og marmelade

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade

Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene.

Is med syltetøykake

Lag din egen is

Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Rabarbra- og jordbærostekake

Bak med sommerens bær

Bak med sommerens bær, og by på noe hjemmelaget til festen. En pai eller kake med friske, syrlige bær er perfekt for ettermiddagskosen. Ta vare på sommerens bær, og gled deg over at det er ferie!

Rababrabobler

Sommerdrinker

By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.

Pannacotta

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra godt å by på en syrlig-søt og frisk sommerdessert som avslutning på grillkvelden eller sommerfesten. Her finner du tips til deilige sommerdesserter, både enkle alternativer og for deg som vil prøve noe litt mer avansert.

Saft

Lag saft i sommer

Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og her kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre.