Mørdeigskaker med glasur

Mørdeigskaker med glasur er midt i blinken til Halloween-festen. Form mørdeigskakene etter ønske, og sett gjerne farge på glasuren for å få en ekstra tøff effekt. Dette er bakeglede for hele familien!

Karakter (0 st)

Ingredienser

4 dl hvetemel
200 g smør eller margarin
1/2 dl Dansukker Sukker
1 ts vaniljesukker
1 eggeplomme

Glasur
5 dl Dansukker Melis
1 ss flytende margarin
1–2 ss vann
Konditorfarge

Instruktioner

Bland sammen ingrediensene i en haug på bakebordet, og kna sammen til en deig. La hvile i kjøleskap i minst 30 minutter. Kjevle deigen ut til en tykkelse på ca. 3 mm. Stikk ut kaker etter mål eller en mal. Legg på plate med bakepapir. Stekes midt i ovnen ved 225 °C i ca. 8 minutter.

Bland sammen melis, margarin og vann til en jevn røre. Del glasuren i flere skåler, og farg etter eget ønske. Pynt kakene med glasuren. La tørke på rist.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader?

Juledesserter

Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Julens beste oppskrifter

Tiden rundt jul er vel den koseligste tiden på året. Her finner du julens bakverk, godteri, pynt, drikker, mat og desserter.