Jordbærspøkelser

Karakter (0 st)

Ingredienser

Friske jordbær
Hvit sjokolade
1 ss eggehvite
1/2–1 dl Dansukker Melis
1 1/2 ts kakao

Instruktioner

I dag finnes det friske jordbær året rundt, og dette utnytter vi i denne oppskriften på kjempesøte og gode spøkelser.

Skyll og rens jordbærene. Plukk ut jordbær som kan stå selv, eller tilpass dem slik at de står. Smelt sjokoladen over vannbad. Hold i blomsterfestet på jordbærene, og dypp dem i den smeltede sjokoladen. Sett dem på et stykke bakepapir for å tørke. Rør sammen eggehvite, melis og kakao og fyll dette i en sprøytepose av plast. Klipp av spissen på posen, og sprøyt på øyne og munn på spøkelsene.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader?

Juledesserter

Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Julens beste oppskrifter

Tiden rundt jul er vel den koseligste tiden på året. Her finner du julens bakverk, godteri, pynt, drikker, mat og desserter.