Chilitrøffel

Chilitrøffel – julegodteri av det hotte slaget. Denne kremede trøffelen med chili er enkel å sveise sammen. Disse godteriene er fine å by på når du får besøk og gjør seg også ypperlig som julegaver.

ca. 25 stk.

30 minutter + 2 timer hviletid

Karakter (20 stk)

Ingredienser

1 dl kremfløte
2 ss margarin
3/4 dl Dansukker Demerarasukker
175 g mørk sjokolade (70 % kakao)
1/2-1 ts rød chili

Valgfri smakstilsetning
1 ts malt kardemomme
1 ts malt ingefær

Pynt
rød chili til pynt

Instruktioner

Bryt eller hakk sjokoladen i biter. Kok opp margarin, fløte, sukker og chili. Bland i sjokoladebitene og rør til det blir en jevn blanding.Tilsett eventuelt valgfri smakstilsetning.

Avkjøl litt. Fyll deretter trøflene i en sprøytepose og sprøyt ut i former eller små kremmerhus. Pynt med en liten bit chili. Oppbevar chilitrøflene kjølig.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskens Rocky Road

Påskegodteri

Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Blondies med stikkelsbærmarmelade

Bakst i langpanne

Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.

Varm kaffedrikk

Varmer godt på kalde dager

Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.

Pannekaker med eplekompott og sitronkrem

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelade med safran

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Sjokoladekake

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.