Chilitrøffel

Chilitrøffel – julegodteri av det hotte slaget. Denne kremede trøffelen med chili er enkel å sveise sammen. Disse godteriene er fine å by på når du får besøk og gjør seg også ypperlig som julegaver.

ca. 25 stk.

30 minutter + 2 timer hviletid

Karakter (14 st)

Ingredienser

1 dl kremfløte
2 ss margarin
3/4 dl Dansukker Demerarasukker
175 g mørk sjokolade (70 % kakao)
1/2-1 ts rød chili

Valgfri smakstilsetning
1 ts malt kardemomme
1 ts malt ingefær

Pynt
rød chili til pynt

Instruktioner

Bryt eller hakk sjokoladen i biter. Kok opp margarin, fløte, sukker og chili. Bland i sjokoladebitene og rør til det blir en jevn blanding.Tilsett eventuelt valgfri smakstilsetning.

Avkjøl litt. Fyll deretter trøflene i en sprøytepose og sprøyt ut i former eller små kremmerhus. Pynt med en liten bit chili. Oppbevar chilitrøflene kjølig.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader?

Juledesserter

Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Julens beste oppskrifter

Tiden rundt jul er vel den koseligste tiden på året. Her finner du julens bakverk, godteri, pynt, drikker, mat og desserter.