Gelégodteri

Dette gelégodteriet laget av bær og syltesukker er et gelatinfritt godteri. Lag ditt eget godteri og hold styr på ingrediensene. Nyt platebasert godteri!

Ca. 15 stk.

ca. 40 min + 1 døgn

Karakter (2 stk)

Ingredienser

500 g frosne bær etter eget valg, frosne (200 g råsaft)
2 dl Dansukker Syltesukker
1/2 dl Dansukker Glykosesirup
1 dl vann
Olje til formene
Dansukker Økologisk Sukker til å vende godteriet i

Instruktioner

Legg bærene i en kasserolle og tin på svak varme. Bland bærene og sil gjennom en finmasket sil.

Mål opp bærsaften til 200 g og hell den i en ren kasserolle. Tilsett syltesukker, glykosesirup og vann. Kok på svak varme til massen er 120 °C.

Smør former av silikon, f.eks. is- eller godteriformer med olje og hell i massen. La stivne i romtemperatur i omtrent ett døgn.

Vend bitene i sukker, så klistrer de ikke så lett i hverandre. Oppbevares tørt i boks med lokk.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Sommerkake

Sommerkaker

Deilige kaker for sommerfeiringer, her finner du inspirerende kaker for vår- og sommerfester!

Rabarbrakake

Tid for rabarbra

Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Semifreddo med bringebærblanding og pistasj

Lag din egen is

Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Hylleblomst Collins og Rabarbra Sour

Sommerdrinker

By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.

Grillmarinader

Gode grillsauser, marinader og rubs

Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Saft og limonade

Kaffekos i vårsolen

Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.