Gelégodteri

Dette gelégodteriet laget av bær og syltesukker er et gelatinfritt godteri. Lag ditt eget godteri og hold styr på ingrediensene. Nyt platebasert godteri!

Ca. 15 stk.

ca. 40 min + 1 døgn

Karakter (0 stk)

Ingredienser

500 g frosne bær etter eget valg, frosne (200 g råsaft)
2 dl Dansukker Syltesukker
1/2 dl Dansukker Glykosesirup
1 dl vann
Olje til formene
Dansukker Økologisk Sukker til å vende godteriet i

Instruktioner

Legg bærene i en kasserolle og tin på svak varme. Bland bærene og sil gjennom en finmasket sil.

Mål opp bærsaften til 200 g og hell den i en ren kasserolle. Tilsett syltesukker, glykosesirup og vann. Kok på svak varme til massen er 120 °C.

Smør former av silikon, f.eks. is- eller godteriformer med olje og hell i massen. La stivne i romtemperatur i omtrent ett døgn.

Vend bitene i sukker, så klistrer de ikke så lett i hverandre. Oppbevares tørt i boks med lokk.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Spre kjærlighet på Valentinsdagen

By på kaffe med noe ekstra godt som er en fryd for både øye og gane. Og din Valentin blir garantert glad.

Vinterutflukter

Løype! Fyll på med energi i vinterferiens løyper og bakker. Her har vi samlet gode oppskrifter som passer perfekt til vinterturen.

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør. 

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager

Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?