Syrlige bringebærremser

ca. 15 stk.

Karakter (92 st)

Ingredienser

200 g frosne bringebær
10 gelatinark
1 1/2 dl Dansukker Sukker
1/2 dl Dansukker Glykosesirup
1/2 ts sitronsyre

Pynt
1 1/2 dl Dansukker Sukker
1 krm sitronsyre
Skall av 1 ubehandlet lime

Instruktioner

Dekk et brett med oljet bakepapir.

Tin bringebærene, og mos dem gjennom en finmasket sil slik at du får 1 dl bringebærsaft.

Legg gelatinplatene i kaldt vann, og sett til side.
Kok opp bringebærpuré, sukker og sirup i en gryte på sterk varme. La koke i omtrent 6 minutter, mål temperaturen til 107 grader og ta bort gryten fra varmen.

Fjern setning av varmen. Klem vannet ut av gelatinarkene, og rør dem ned i den varme bringebærblandingen. Tilsett sitronsyre, og rør om.

Smør røren tynt utover brettet med en bred slikkepott. La stivne i romtemperatur i minst 2 timer.

Bland sukker, sitronsyre og limeskall.
Skjær massen i ca. 2 cm brede remser med en kvass kniv, og vend i sukkerblandingen.

Oppbevar remsene i en stor boks uten lokk i romtemperatur.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader?

Juledesserter

Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Julens beste oppskrifter

Tiden rundt jul er vel den koseligste tiden på året. Her finner du julens bakverk, godteri, pynt, drikker, mat og desserter.