Fylte grahamsformer

Som et alternativ til de tradisjonelle mandelhornene.

ca. 15 stk.

Karakter (0 st)

Ingredienser

Deig
100 g smør eller margarin
¾ dl Dansukker Melis
1 egg
½ g safran
1 ½ dl grahamsmel
ca. 2 dl hvetemel

Fyll
50 g smør eller margarin
2 dl Dansukker Melis
2 egg
100 g hakkede mandler
100 g rosiner
100 g tørkede aprikoser i terninger

Pynt
Dansukker Melis

Tilbehør
Lettpisket krem

Instruktioner

Rør matfett og melis smidig. Tilsett egg og safran og vend det inn i røren. Arbeid først inn grahamsmelet og deretter hvetemelet til det er en smidig deig. La deigen hvile i kjøleskap i 1 time. Del deigen i 20 emner og trykk den ut i smurte former. Sett på plate og stek midt i ovnen ved 200 ° i ca. 10 minutter.

Rør matfett og melis mykt. Ha i eggene, ett om gangen. Tilsett mandler, rosiner og aprikoser.

Fordel fyllet i formene. Stekes midt i ovnen ved 175 °C i ca. 20 minutter. La avkjøles litt før de hvelves ut av formene. Sikt over litt melis før servering. Serveres med lettpisket krem.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader?

Juledesserter

Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Julens beste oppskrifter

Tiden rundt jul er vel den koseligste tiden på året. Her finner du julens bakverk, godteri, pynt, drikker, mat og desserter.