After Eight Surprise

36 stk.

Karakter (0 st)

Ingredienser

1 1/4 dl Dansukker Finkornet Sukker
1 dl Dansukker Brun Farin
1 ts vaniljesukker
100 g smør eller margarin
1 ss vann
1 egg
6 dl hvetemel
1/2 ts bakepulver
2 krm salt
18 stk. After Eight
36 valnøttshalvdeler

Instruktioner

Bland strøsukker, brun farin og vaniljesukker samt smeltet smør/margarin, vann og egg i en stor bolle og visp det med mikser til en jevn deig. Arbeid inn melet og bakepulveret. Ha deigen i en plastpose og la den hvile en times tid i kjøleskap.

Arbeid deigen smidig og form den til en pølse som skjæres i 36 biter. Del hver After Eight bit på midten. Kle hver sjokoladebit med deig og legg den på en stekeplate med bakepapir. Trykk fast en halv valnøtt på hver kake. Stek midt i ovn ved 175 grader i ca. 10 minutter. Avkjøl på rist. Oppbevares tørt og kjølig.

Du kan også lage en raskere og enklere variant av kaken. Når deigen formes til en pølse, skjæres den i skiver som stekes på midterste rille i ovnen i ca. 8 minutter. Når kakene kommer ut av ovnen, legges en hel eller halv After Eight på (avhengig av kakens størrelse), og en valnøttshalvdel settes på toppen.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken.

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren.

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader.

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke.

Deilige epler

Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme.