Tyske skiver

ca. 50 stk

Karakter (16 stk)

Ingredienser

Dag 1
200 g smør, romtemperert
1 1/2 dl Dansukker Melis
75 g marsipan, grovt revet
1 vaniljestang
4 1/4 dl hvetemel

Dag 2
1 egg
Dansukker Demerarasukker

Instruktioner

Rør smør og melis luftig sammen med den revne marsipanen. Tilsett mel og vaniljesukker og rør alt hurtig sammen til en smidig deig. Sett deigen i kjøleskapet en drøy halvtime. Del så deigen i fire deler og trill dem til ruller, ca 5 cm i diameter. Surr rullene i plastfolie og legg dem i kjøleskapet til neste dag.

Visp egget og hell demerarasukkeret på en stor tallerk. Dypp først rullene i det utvispede egget og deretter i demerarasukker. Skjær rullene i 4-5 mm tykke skiver og legg dem på en plate med bakepapir. Obs! Ikke for tett, siden deigen flyter litt utover. Stekes midt i ovnen ved 175° i 12-15 minutter. Avkjøl på rist.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Sitrusmarmelade med safran

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varm kaffedrikk

Varmer godt på kalde dager

Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.

Pannekaker med eplekompott og sitronkrem

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Kremet sitronpai

Baking med sitron og appelsin

Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking. Sitrus er oppfriskende og syrlig, men passer også flott i kombinasjon med andre smaker som sjokolade og karamell.

Sjokoladekake

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.

Scones med ost og skinke

Vinterutflukter

Her har vi samlet gode oppskrifter som passer perfekt til vinterturen, og som enkelt kan fylles på termosen og ha i ryggsekken.