Syltet chili

Karakter (42 st)

Ingredienser

20 grønne chilifrukter
20 røde chilifrukter
8 dl vann
2 dl Dansukker Sukker
1 1/2–2 dl klar eddik
1/2 dl salt

Instruktioner

Legg chilifruktene i kokende vann i en gryte, og kok i 5–15 minutter. Jo lengre koketid, desto mildere smak. Hell av vannet. Bland sammen vann, eddik, sukker og salt, og kok opp. Ha i de forvellede chilifruktene, og småkok uten lokk i 5–15 minutter. Legg chilifruktene på varme, rene glass. Hell over laken, og sett på lokk. Oppbevares i kjøleskap. Godt til hamburgere, kebab eller f.eks. i kjøttgryter.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader?

Juledesserter

Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Julens beste oppskrifter

Tiden rundt jul er vel den koseligste tiden på året. Her finner du julens bakverk, godteri, pynt, drikker, mat og desserter.