Ingredienser
250 g kirsebær
250 g tomater
1 løk (zittauer)
2-3 fedd vanlig hvitløk
1/4 rød chili
1/2 dl balsamicoeddik
1/2 ts salt
1 kniv tips svart pepper
1 dl Dansukker Brun Farin
Instruktioner
Skyll kirsebærene og ta ut steinene. Skåld og flå tomatene, og skjær dem i terninger. Skrell og hakk løk og hvitløk. Varm oljen i en panne og tilsett løk og hvitløk. Skyll chilien og fjern kjernene. Hakk den fint, eller skjær den i tynne strimler. Bland alle andre ingrediensene i kasserollen, og kok blandingen under omrøring i 30-40 minutter. Ta kasserollen av platen, og skum av. Hell chutneyen på et varmt og rent glass. Sett på tette lokk. Oppbevares kjølig.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin
Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?