Sommerchutney

Sommerens krydrede smaker i en herlig sommerchutney. I denne sommerchutneyen kombineres kirsebær, tomater og chili med balsamicoeddik og brun farin. Dette er tilbehør som gir grillmaten et realt løft!

1 glass

1 time

Karakter (1 st)

Ingredienser

250 g kirsebær
250 g tomater
1 løk (zittauer)
2-3 fedd vanlig hvitløk
1/4 rød chili
1/2 dl balsamicoeddik
1/2 ts salt
1 kniv tips svart pepper
1 dl Dansukker Brun Farin

Instruktioner

Skyll kirsebærene og ta ut steinene. Skåld og flå tomatene, og skjær dem i terninger. Skrell og hakk løk og hvitløk. Varm oljen i en panne og tilsett løk og hvitløk. Skyll chilien og fjern kjernene. Hakk den fint, eller skjær den i tynne strimler. Bland alle andre ingrediensene i kasserollen, og kok blandingen under omrøring i 30-40 minutter. Ta kasserollen av platen, og skum av. Hell chutneyen på et varmt og rent glass. Sett på tette lokk. Oppbevares kjølig.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader?

Juledesserter

Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Julens beste oppskrifter

Tiden rundt jul er vel den koseligste tiden på året. Her finner du julens bakverk, godteri, pynt, drikker, mat og desserter.