Ananaspai - Oppskrifter

Ananaspai

8 kakestykker 1 time
En fantastisk god ananaspai som er enkel å lage. Prøv noe nytt og lag paideigen av havremel. Det gir en skikkelig sprø bunn. Serveres ananaspaien med krem.
Ananaspai
Stemmer: (1stemmer)

Ingredienser

    Havrebunn

    • 150 g smør
    • 3/4 dl Dansukker Demerarasukker
    • 2 1/2 dl hvetemel
    • 1 1/2 dl havremel
    • 1 klype salt

    Ananasfyll

    • 1 egg
    • 2 dl crème fraîche
    • 1/2 dl Dansukker Sukker
    • 1 ts vaniljesukker
    • 1 boks ananas i biter (380 g)

    Tilbehør

    • Dansukker Melis
    • kremfløte

    Sett ovnen på 175 °C varmluft.

    Smelt smøret og bland inn demerarasukker, hvetemel, havremel og salt. Rør til en jevn deig og la avkjøles. Smør en springform, ca. 22 cm i diameter. Ta mel på fingrene og trykk ut deigen i formen.

    Bland egg, crème fraîche, sukker og vaniljesukker til en jevn blanding. Rør inn ananasbitene og fordel røren over paibunnen.

    Stek kaken i nedre del av ovnen i 25–30 minutter. Sikt over melis og server med krem.

    Oppskriften er utarbeidet av

    Dansukker

    ;