Ingredienser
250 g smør
225 g Dansukker Demerarasukker
3 egg
225 g hvetemel
1 dl skåldede mandler, hakket
2 ts bakepulver
revet skall og saft av 2 appelsiner
Glasur
1 dl Dansukker Melis
1-2 ts vann
Instruktioner
Rør smør og sukker porøst og kremaktig. Rør inn ett egg om gangen og så mel blandet med mandler og bakepulver vekselvis med appelsinsaft og skall.
Fyll røren i godt smurt liten langpanne. Stek den nederst i ovnen ved 175 °C i ca. 30 minutter til den er fast. Avkjøl kaken på rist.
Rør sammen melis og vann og smør det over kaken. Skjær kaken i snipper når glasuren har stivnet. Dekorer eventuelt med mandler, revet appelsinskall alle apsikat.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin
Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?