Ingredienser
4-6 appelsiner uten kjerner
1 dl Dansukker Lys Sirup
½ dl vann
1 ts vaniljesukker
½ ts malt kanel
50 g valnøtter
Tilbehør
Lettvispet fløte eller vaniljeis
Instruktioner
Vask den ene appelsinen godt. Skjær av det gule skrellet og strimle det. Ta deretter bort de hvite hinnen på appelsinen. Skrell resten av appelsinene. Skjær bort den hvite hinnen på alle appelsinene. Kutt appelsinene i skiver eller skjær løs båtene fra "huden". Legg på asjetter eller et større fat. Hakk valnøttene grovt og strø dem over appelsinene. Bland sirup, vann, vaniljesukker og kanel i en kasserolle, og kok opp. Hell laken over appelsinene.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Bak magisk julepynt
Pynt treet med søte fristelser til glede for både store og små.
Inviter til gløggparty
Å invitere til gløggparty er en enkel måte å komme sammen med venner på før jul. Ofte krever det heller ikke så mange forberedelser å skape en koselig stemning. Vi har hentet frem noen gode oppskrifter som kan gi deg litt inspirasjon til drikke og tilbehør.
Julegodteri
Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler. Uansett om du liker det klassiske julegodteriet eller de mer avanserte alternativene – vi har oppskriftene.
Bak til advent
Med første søndag i advent kommer julestemningen. Tenn det første stearinlyset, sett på kaffen og by på et deilig duftende bakverk. Lag gjerne en ekstra porsjon, så har du noe i fryseren til de neste helgene.
Julens beste pakke
De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Så åpne ditt eget juleverksted i kjøkkenet, og kjenn at julestemningen sprer seg når du lager godteri og pakker inn gaver.
Pepperkaker
Finnes det noe bedre enn duften av nybakte pepperkaker? Ja, det må vel i så fall være smaken av dem. Pepperkaker kan lages harde eller myke, med eller uten glasur, som små, søte figurer eller som hele hus. Du bestemmer selv hvordan du vil ha dem.