Ingredienser
4 eggeplommer
1 dl Dansukker Finkornet Sukker
2 dl créme fraiche lett
1/2 dl Dansukker Glykosesirup (eller apotekvare)
1 ts kanel
1/2 ts kardemumme
1 krm kryddernellik
Salat
4 appelsiner
1 1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1 ts vaniljesukker
2 kanelstenger
2 nellikspiker
1 stjerneanis
1/2 rød chili, finhakket
1 dl hakkede pistasjnøtter
Instruktioner
Visp sammen eggeplommer og sukker. Tilsett créme fraiche, glykosesirup og krydder. Sil gjennom finmasket sil. Kjør blandingen i en ismaskin eller sett den i fryseren i minst 5 timer og rør jevnlig underveis i innfrysingen.
Bland sirup, vaniljesukker, kanel, nelliker og stjerneanis i en kjele og kok i 2-3 minutter. Ha i chili. Avkjøl. Skrell appelsinene, skjær bort alle hinner og skjær dem i skiver. Del skivene i to og legg dem i en bolle med sirupsblandingen. La det stå minst en time. Legg opp appelsinene på asjetter. Ha iskrem ved siden av appelsinsalaten og strø pistasjnøtter over.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Fredagskos
Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke. Vi har oppskriften på en alle tiders koselig kveld!
Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.
Varmer godt på kalde dager
Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.
Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.
Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.
Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.