Ingredienser
150 g Dansukker Sukker
3/4 dl Dansukker Lys eller Mørk Sirup
150 g margarin eller smør
2 små egg
1/2 ss revet pomeransskall
1/2 ss ingefær
1/2 ss nellik
1/2 ss natron
400 g hvetemel
Instruktioner
Kok opp sukker og sirup. Tilsett fettet og la det smelte. La massen avkjøles.
Rør i egg, krydder, natron og mesteparten av melet. Dekk deigen med litt mel og la den stå kjølig et par timer eller til neste dag.
Elt deigen smidig på bakebordet. Kjevles tynt ut, ca. 2 mm. Stikk ut kaker med ønsket form. Legg dem på smurt plate. Stek kakene ved 175 °C i 8–10 minutter. La kakene avkjøles på platen.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Tid for rabarbra
Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Lag din egen is
Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffekos i vårsolen
Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Kaker til vårens feiringer
Vakre kaker til vårens fester! Ingen fest er komplett uten kake! Så hvorfor ikke servere en deilig hjemmelaget kreasjon til årets mest minneverdige begivenheter? Finn inspirasjon til din neste festkake hos oss.

Gode grillsauser, marinader og rubs
Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.