Asparges med parmaskinke

4 porsjoner

Karakter (0 stk)

Ingredienser

400–600 g grønn asparges
200 g parmaskinke eller annen lufttørket skinke
1 dl pinjekjerner
2 ss olje
2 salatløker i tynne skiver
Fingersalt, grovmalt svart pepper

Dressing
2 ss Dansukker Lys Sirup
1 ss balsamicoeddik
1 ss olivenolje

Instruktioner

Start med å blande sammen ingrediensene til dressingen, og sett den til side. Kutt av den nederste harde enden av aspargesen. La aspargesen småkoke 2–5 minutter i lettsaltet vann (2 ts salt per liter vann) til den er myk. Skyll dem i kaldt vann. Del skinken i like mange biter som du har asparges, og vikle skinken rundt aspargesen. Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne. Varm så oljen i stekepannen, og stek aspargesen. Legg dem på tallerkener. Strø over salatløk, pinjekjerner, salt og pepper. Spre så dressing over, og server.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Spre kjærlighet på Valentinsdagen

By på kaffe med noe ekstra godt som er en fryd for både øye og gane. Og din Valentin blir garantert glad.

Vinterutflukter

Løype! Fyll på med energi i vinterferiens løyper og bakker. Her har vi samlet gode oppskrifter som passer perfekt til vinterturen.

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør. 

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager

Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?