Ingredienser
3 store epler
30 g smør
2 ss Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
2 ss Dansukker Lys Sirup
1 ts kanel
Havrecrunch
80 g smør
3 ss Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
2 ts kanel
1 dl havregryn
1 ss hvetemel
1 klype salt
Instruktioner
Sett ovnen på 200 °C.
Skrell eplene og del dem i to. Fjern kjernene og kjernehuset. Lag smale snitt på langs i eplehalvdelene. Smør en ildfast form, og legg i eplene.
Smelt smøret i en gryte, og ha i muscovadorørsukker, sirup og kanel. Bland røren, og pensle den på eplene.
Dekk formen med folie, og stek midt i ovnen i cirka 15 minutter.
Imens lager du havrecrunchen. Smelt smøret, og rør inn de andre ingrediensene. Rør om.
Ta eplene ut av ovnen, og fjern folien. Fordel havrechrunchen over eplene, og sett formen inn øverst i ovnen. Stekes ca. 10 minutter.
Server med vaniljeis.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin
Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?