Bunnen
Fyll
Pynt
Begynn med karamellsausen (Dulche de leche). Ta etiketten av boksen og legg den i en stor kjele med mye vann og kok i 3 timer. Pass på at boksen er dekket med vann hele tiden ellers kan den eksplodere. Dette kan gjøres dagen i før. (I visse velassorterte butikker finns det ferdig Dulche de leche å få kjøpt. Eller du kan bruke Ha-På pålegg).
Ha smør/margarin og brun farin i en bolle og pisk det luftig med elvisp. Arbeid deretter inn de øvrige ingrediensene. Trykk ut deigen i en smurt form, gjerne firkantet ca. 20 x 20 cm, med avtagbar kant. Stek i ovnen ved 175 °C i ca. 10 minutter. Avkjøl den helt.
Bre karamellsausen utover bunnen. Skrell og skjær bananene i skiver og legg dem oppå karamellsausen.
Stivpisk kremfløte, melis og vaniljesukker. Bre kremen over bananskivene. Strø på karamellbitene rett før servering, ellers vil de gå i oppløsning av kremen. Skjær kaken i ruter.
Oppskriften er utarbeidet av