Ingredienser
5 dl lunkent vann
2 ss Dansukker Lys Sirup
2 ts salt
3 pressede hvitløksfedd
12 dl hvetemel
Til pensling
Grillolje med hvitløkssmak
Instruktioner
Smuldre gjæren i en bolle. Hell over vannet, og rør til gjæren er oppløst. Tilsett sirup, salt og hvitløk. Arbeid inn melet, litt om gangen, til deigen slipper bollen. La heve under klede i 15 minutter. Legg deigen på melet bakebord, og arbeid den smidig. Del deigen i biter og form avlange boller som legges på brett med bakepapir. La deigen heve i 30 minutter. Pensle med grillolje. Stekes midt i ovnen ved 225 °C i 15 minutter. Avkjøl på rist.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin
Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?