Barbros boller

ca. 35 stk.

Karakter (2 stk)

Ingredienser

50 g gjær
5 dl lunkent vann
2 ss Dansukker Lys Sirup
2 ts salt
3 pressede hvitløksfedd
12 dl hvetemel

Til pensling
Grillolje med hvitløkssmak

Instruktioner

Smuldre gjæren i en bolle. Hell over vannet, og rør til gjæren er oppløst. Tilsett sirup, salt og hvitløk. Arbeid inn melet, litt om gangen, til deigen slipper bollen. La heve under klede i 15 minutter. Legg deigen på melet bakebord, og arbeid den smidig. Del deigen i biter og form avlange boller som legges på brett med bakepapir. La deigen heve i 30 minutter. Pensle med grillolje. Stekes midt i ovnen ved 225 °C i 15 minutter. Avkjøl på rist.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader?

Juledesserter

Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Julens beste oppskrifter

Tiden rundt jul er vel den koseligste tiden på året. Her finner du julens bakverk, godteri, pynt, drikker, mat og desserter.