Biscotti

Ca 40 stk.

Karakter (14 st)

Ingredienser

1 1/2 dl grovhakkede mandler
100 g smør
1 1/2 dl Dansukker Melis
revet skall fra 1 ubehandlet sitron
2 egg
4 dl hvetemel
1 ts bakepulver

Instruktioner

Sett ovnen på 200 °C.
Pisk sammen smør og melis til en luftig masse. Tilsett eggene ett om gangen. Bland sammen de andre ingrediensene. Trill ut deigen i tre stenger på en bakeplate med bakepapir. Stek stengene midt i ovnen i ca 15 minutter. Skjær stengene i stykker på 3–4 cm. Stek stykkene på 200 °C i ytterligere ca 6 minutter på hver skorpeside, slik at de blir sprø. Oppbevares i beholder med tettsittende lokk.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader?

Juledesserter

Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Julens beste oppskrifter

Tiden rundt jul er vel den koseligste tiden på året. Her finner du julens bakverk, godteri, pynt, drikker, mat og desserter.