Ingredienser
Topping
2 dl mel
2 1/2 dl Dansukker Demerarasukker
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
2 lettvispede egg
Bærfyll
500 g til 1 kg bjørnebær eller andre bær
2 ss potetmel
1 dl Dansukker Demerarasukker
125 g smeltet smør
Instruktioner
Sett ovnen på 190 °C.
Topping: Bland mel, sukker, bakepulver og halvparten av eggene. Kna en smuldrete deig med fingrene. Tilsett mer egg etter behov.
Lag fyllet ved å blande bærene, potetmelet og sukkeret jevnt sammen.
Legg bærene i former, legg på toppingen, og hell over det smeltede smøret.
Stekes i ovnen til de er gyllenbrune (rundt 30–35 minutter).
La paien avkjøle seg litt før den serveres, gjerne med vaniljeis eller tykk yoghurt.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Tid for rabarbra
Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Lag din egen is
Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffekos i vårsolen
Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Kaker til vårens feiringer
Vakre kaker til vårens fester! Ingen fest er komplett uten kake! Så hvorfor ikke servere en deilig hjemmelaget kreasjon til årets mest minneverdige begivenheter? Finn inspirasjon til din neste festkake hos oss.

Gode grillsauser, marinader og rubs
Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.