Ingredienser
400 g bjørnebær
1 dl Dansukker Sukker
4 eggeplommer
2 dl melk
1 1/2 dl kremfløte
1 dl Dansukker Glykosesirup
Pynt
100 g hvit eller mørk sjokolade
Instruktioner
Skyll bjørnebærene og kok dem opp med 1/2 dl sukker i ca. 3 minutter. Hell bjørnebærene gjennom en finmasket sil ned i en skål. Bare sukkeret og bjørnebærsaften skal være igjen. Sett nøttene til side.
Visp sammen eggeplommene og resten av sukkeret i en bolle. Kok opp melk, fløte og glykosesirup i en kasserolle. Visp inn eggeblandingen i den varme melkeblandingen, og tilsett bjørnebærene. Sil gjennom en finmasket sil. Avkjøl.
Hell røren i isformer med trepinner, og sett i fryseren i minst 5 timer.
Smelt sjokoladen i vannbad. Avkjøl. Pynt deretter isen med sjokolade, og sett den tilbake i fryseren.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin
Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?