Bjørnebærmarmelade med fioler - Oppskrifter

Bjørnebærmarmelade med fioler

1 glass 25 min.
Bjørnebær og fiol er den perfekte kombinasjon i en marmelade. Smakssett til bjørnebærmarmelade med fiol og server til pannekakene!
Bjørnebærmarmelade med fioler
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 300 g bjørnebær
  • 200 g Dansukker Syltesukker
  • 1 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker

Smakstilsetning

  • 70 g fiolgodteri, kan sløyfes, men kok da marmeladen et par minutter ekstra.

Rens og skyll bærene. Legg alle ingrediensene i en kasserolle, og la koke i 8–10 minutter. Rør om av og til, og pass på at fiolene ikke brenner seg fast i bunnen.

Skum av. Hell bjørnebærmarmeladen over på et varmt og rent glass. Skru på lokket. Oppbevar kjølig.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker

;