Bjørnepoter

ca. 24 stk.

Karakter (0 st)

Ingredienser

150 g smør eller margarin
2 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
3 egg
2 dl hvetemel
50 g mandelmel
2 ss kakaopulver
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
Madeleineform
Fett til formen

Pynt
120 g mørk sjokolade
50 g mandelspon eller pinjekjerner

Instruktioner

Rør smør og sukker smidig. Tilsett eggene, ett om gangen. Bland de øvrige ingrediensene, og arbeid dem inn i røren. Smør en madeleineform, og legg i røren. Stek midt i ovnen ved 175 °C (varmluftsovn 150 °C) i ca. 18 minutter. Hvelv ut kakene, og la dem avkjøle på rist.

Legg sjokoladen i en sprøytepose av plast, og smelt den i mikrobølgeovnen eller i varmt vann. Sprøyt sjokoladen på kakene. Sett mandelspon eller pinjekjerner som tær i sjokoladen.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken.

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren.

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader.

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke.

Deilige epler

Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme.