Blåbærmarmelade

Hjemmelaget blåbærmarmelade er enkelt å lage og smaker himmelsk. Blåbærmarmelade er midt i blinken til nystekte scones. Ta vare på sommeren i et syltetøyglass.

2 glass

25 minutter

Karakter (0 stk)

Ingredienser

1 kg blåbær
750 g Dansukker Syltesukker
1 dl friskpresset limesaft (ca. 2 lime)
skall av 1 lime

Alternativ smakstilsetning
4–5 ts lakrispulver
1 ts vaniljesukker

Instruktioner

Rens blåbærene og hell dem i en kasserolle sammen med syltesukker, limesaft og limeskall. Tilsett eventuelt ønsket smakstilsetning.

La koke i ca. 5 minutter.

Skum marmeladen. Hell over på varme og rene glass. Sett på lokk, og oppbevar kjølig.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Lag din egen is

Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffekos i vårsolen

Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Tid for rabarbra

Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Sommerdrinker

By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.

Gode grillsauser, marinader og rubs

Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?