Blandet sitrusmarmelade

Blandet sitrusmarmelade
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 400 g rosa grapefrukt
  • 400 g appelsiner
  • 200 g carambola
  • 100 g kumquat
  • 2 dl vann
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts malt kardemomme
  • 1 kg Dansukker Syltesukker

Vask fruktene grundig. Grapefrukt og appelsiner skrelles, pass på å fjerne alt det hvite. Del dem i båter og skjær dem deretter i små biter. Carambola skrelles, halveres og renses før den kuttes i biter. Kumquat skjæres i tynne skiver. Ha fruktbitene i en kjele sammen med vannet, og la det småkoke under lokk i 10 minutter. Tilsett vaniljesukker, kardemomme og syltesukker, og kok under omrøring i 3 minutter. Skum av nøyaktig. Ha marmeladen over i varme, godt rengjorte glass. Lukk igjen. Oppbevares kjølig.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker