Blodgrapefrukt- og klementinmarmelade - Oppskrifter

Blodgrapefrukt- og klementinmarmelade

1 glass 40 min.
En herlig bitter marmelade med blodgrapefrukt og klementiner. Passer perfekt til scones og ostefat. Bruk Dansukker Syltesukker, så er marmeladen med blodgrape og klementiner ferdig i løpet av et par minutter.
Blodgrapefrukt- og klementinmarmelade
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 1 blodgrapefrukt (180 g)
  • 2 klementiner (100 g)
  • 280 g Dansukker Syltesukker
  • 1 dl vann

Skrell og skjær opp grapefrukten og klementinene. Kutt fruktkjøttet i biter, og press saften ut av det som blir igjen.

Ha fruktkjøtt og saft i en kasserolle sammen med syltesukker og vann.

La koke i ca. 10 min. Skum av.

Hell over på varme, rene glass. Skru på lokket. Oppbevar mørkt og kjølig.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker

;