Ingredienser
Stikkelsbærmarmelade
250 g stikkelsbær
250 g Dansukker Syltesukker
Blondie
150 g smør
150 g hvit sjokolade
3 egg
2 dl Dansukker Demerarasukker
1 ss sitronsaft
2 dl hvetemel
Fyll
ca. 3 ss stikkelsbærmarmelade
75 g bringebær
Pynt
Dansukker Perlesukker
Instruktioner
Lag marmeladen dagen før. Skyll og rens stikkelsbærene, og kok dem i ca. 3 minutter. Bland inn syltesukkeret, og kok i ytterligere 10 minutter.
Skum godt og hell over på et varmt, rent glass. Skru på lokket. Oppbevar kjølig.
Sett ovnen på 175 °C. Smelt smør, og tilsett den hvite sjokoladen. Rør glatt, og avkjøl.
Visp egg og sukker til luftig eggedosis. Tilsett sitronsaft og smørblandingen, og rør til en jevn røre. Vend inn hvetemelet, og rør forsiktig til en jevn røre.
Smør en bakeform på ca. 24 x 30 cm, og hell i røren. Fordel stikkelsbærmarmeladen forsiktig utover i klatter, og strø over bringebærene. Disse vil synke under steking. Strø på perlesukker,
og stek midt i ovnen i 18–20 minutter.
Avkjøl og la deretter stå i kjøleskapet over natten. Skjær i biter, og server.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Tid for rabarbra
Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Lag din egen is
Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffekos i vårsolen
Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Kaker til vårens feiringer
Vakre kaker til vårens fester! Ingen fest er komplett uten kake! Så hvorfor ikke servere en deilig hjemmelaget kreasjon til årets mest minneverdige begivenheter? Finn inspirasjon til din neste festkake hos oss.

Gode grillsauser, marinader og rubs
Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.