Sjokoladebunn
Karamellfyll
Kokoslag
Sjokoladetrekk
Sett ovnen på 180 °C.
Smelt smøret i en kasserolle. Tilsett brun farin, og rør om. Rør inn ett egg om gangen, og sikt inn hvetemel og kakao. Tilsett en klype salt, og rør til en jevn blanding.
Hell sjokoladerøren i en smurt springform med ca. 24 cm diameter. Hvis du vil ha firkantede biter, kan du bruke en avlang form på 18 x 25 cm. Stek kaken i nedre del av ovnen i 10–12 minutter. Avkjøl på rist.
Lag karamellfyllet. Bland alle ingrediensene til karamellen i en tykkbunnet kasserolle. Kok i ca. 25 minutter. Bruk et termometer og mål til 120 °C, eller ta en kuleprøve for å sjekke at karamellen er passelig fast.
Legg et bakepapir i bunnen av formen. Plasser så sjokoladebunnen tilbake i formen og hell over karamellrøren. La stivne i kjøleskap mens du gjør klart kokosfyllet.
Bland kokosflak, kokosfløte og lys sirup i en bolle. Stryk kokosfyllet over karamellen, og sett i kjøleskap.
Smelt sjokoladen over vannbad, og stryk den over kaken. Strø over kokos og sett kaken i kjøleskapet.
Oppskriften er utarbeidet av