Ingredienser
250 g mandler (uskoldede)
250 g (2 3/4 dl) Dansukker Sukker
3/4 dl vann
Smakstilsetning
Skall av 1 ubehandlet appelsin
1/2 ss malt kanel
1 ts malt kardemomme
1/2 ts malt ingefær
Instruktioner
Ha mandler, sukker, vann, appelsinskall og krydder i en gryte, og sett den på høy varme til vannet koker og massen begynner å boble. Rør ofte med en gaffel.
Reduser varmen til vannet er helt fordampet og sukkeret har krystallisert seg igjen.
Sukkeret skal smelte, men bare delvis, slik at det legger seg i klumper rundt nøttene.
Hell mandlene ut på matpapir, og skill dem med en gaffel.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin
Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?