Bringebærcurd

Bruk bringebærcurden som ekstra smakstilsetning i desserter og jogurt. Eller sprinkle bringebærcurden over lapper!
Bringebærcurd
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 250 g bringebær
  • 1 egg
  • 1 1/4 dl Dansukker Syltesukker
  • 25 g smør, romtemperert

Press bringebærene gjennom en finmasket sil. Visp egget og rør det inn i bringebærene. Hell blandingen gjennom en finmasket sil ned i en tykkbunnet kasserolle. Tilsett syltesukker, og la småkoke under omrøring i 2–3 minutter.

Ta kasserollen fra platen, og tilsett smøret. Sett kasserollen i en skål med kaldt vann, og visp med elektrisk visp til bringebærcurden er avkjølt. Hell den over i et rent glass, og sett den til kjøling i kjøleskapet.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker