Bringebærmarengser

Marengs er enkelt å lage og perfekt å servere til mange forskjellige desserter. Disse hjemmelagde bringebærmarengsene smaker himmelsk!

ca. 25 store marengser

ca. 1,5 time

Karakter (0 stk)

Ingredienser

75 g bringebærsaft (ca. 3/4 dl)
1 2/3 dl Dansukker Sukker
4 eggehviter (ca. 100 g)
1 2/3 dl Dansukker Melis

Instruktioner

Sett ovnen på 100 °C, over- og undervarme.

Miks bringebærene og sil gjennom en finmasket sil. Mål opp 75 g bringebærsaft og kok den i ca. 3 minutter sammen med 1/2 dl sukker i en kasserolle. Sett bringebærpureen i kjøleskapet for å la den avkjøles.

Visp eggehviten til et fast skum og tilsett resten av sukkeret. Visp til en fast marengs. Vend i melisen. Sprinkle over bringebærpureen og lag marmoreffekt ved hjelp av en slikkepott.

Hell røren i en sprøytepose og sprøyt ut marengser på en plate med bakepapir. Stekes i ca. 50 minutter. Slå av ovnen, men la marengsene bli stående i ovnen og tørke.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Spre kjærlighet på Valentinsdagen

By på kaffe med noe ekstra godt som er en fryd for både øye og gane. Og din Valentin blir garantert glad.

Vinterutflukter

Løype! Fyll på med energi i vinterferiens løyper og bakker. Her har vi samlet gode oppskrifter som passer perfekt til vinterturen.

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør. 

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager

Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?