Bringebærmarshmallows - Oppskrifter

Bringebærmarshmallows

ca. 30 min + 1 døgn for å stivne
Marshmallows med smak av bringebær. Smak til de hjemmelagde marshmallowsene dine med bringebær og spis dem som de er eller grill dem og lag en S'more.
Bringebærmarshmallows
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

    Marshmallowsrøre

    • 150 g bringebærpuré (250 g bringebær)
    • 1 dl Dansukker Glykosesirup
    • 1 3/4 dl Dansukker ØKO Sukker
    • 6 gelatinark

    Sikt over

    • 2 ss Dansukker ØKO Melis
    • 2 ss maisennamel

    Kok opp bringebærene, miks og sil dem. Tilsett 75 g puré i en gryte sammen med glukosesirup og sukker. Kok opp til 110 °C. Hell i resten, 75 puré i en bolle og la stå.

    La gelatinarkene i mellomtiden ligge i bløt i kaldt vann i minst 5 minutter.

    Hell den varme væsken i bollen med kald puré, klem vannet av gelatinarkene og tilsett dem. Visp deretter i 10 minutter til du har fått en luftig, rosa røre.

    Bland melis og maisenna og pudre lett et brett med bakepapir. Fordel marshmallowsrørene over platen og sikt over litt av melisblandingen.

    La stå over natten og ta vare på melisblandingen som blir til overs.

    Skjær marshmallowsene i firkanter og legg noen få om gangen i en plastpose med melisblandingen. Rist om. Rist av overskytende pudder og oppbevar marshmallowsene i lukkede poser.

    Tips! Vil du ha en annen form? Fyll marshmallowsrøren i en sprøytepose og sprøyt ut små topper.

    Oppskriften er utarbeidet av

    Dansukker

    ;