Bringebærmarshmallows

Marshmallows med smak av bringebær. Smak til de hjemmelagde marshmallowsene dine med bringebær og spis dem som de er eller grill dem og lag en S'more.

PT25M

ca. 30 min + 1 døgn for å stivne

Karakter (40 stk)

Vurder oppskrift

Ingredienser

Marshmallowsrøre
150 g bringebærpuré (250 g bringebær)
1 dl Dansukker Glykosesirup
1 3/4 dl Dansukker ØKO Sukker
6 gelatinark

Sikt over
2 ss Dansukker ØKO Melis
2 ss maisennamel

Instruktioner

Kok opp bringebærene, miks og sil dem. Tilsett 75 g puré i en gryte sammen med glykosesirup og sukker. Kok opp til 110 °C. Hell i resten, 75 puré i en bolle og la stå.

La gelatinarkene i mellomtiden ligge i bløt i kaldt vann i minst 5 minutter.

Hell den varme væsken i bollen med kald puré, klem vannet av gelatinarkene og tilsett dem. Visp deretter i 10 minutter til du har fått en luftig, rosa røre.

Bland melis og maisenna og pudre lett et brett med bakepapir. Fordel marshmallowsrørene over platen og sikt over litt av melisblandingen.

La stå over natten og ta vare på melisblandingen som blir til overs.

Skjær marshmallowsene i firkanter og legg noen få om gangen i en plastpose med melisblandingen. Rist om. Rist av overskytende pudder og oppbevar marshmallowsene i lukkede poser.

Tips! Vil du ha en annen form? Fyll marshmallowsrøren i en sprøytepose og sprøyt ut små topper.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Rabarbra- og bringebærsyltetøy

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade

Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene. Med vårt syltesukker er det superenkelt å lykkes med godt og hjemmelaget syltetøy og marmelade. 

3-døgnsagurk

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren. Perfekt til sene grillkvelder. Følg oppskriften, så har du snart kjøleskapet fullt av hjemmesyltede sommergrønnsaker.

Sommersaft

Lag saft i sommer

Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og nedenfor kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre. Saften kan du servere med det samme, eller ta vare på den til mørkere årstider. 

Blåbærsyltetøj

Blåbær – skogens beste bær

Blåbær er nok skogens beste bær. Blåbærsesongen pleier å starte i juli og kan strekke seg et stykke utover høsten. Ta vare på skogsblåbærene, og bruk dem i pai, syltetøy og krem.

Plommegalette med mandelflak

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader. Hvorfor ikke lage en nydelig plommemarmelade eller plommechutney til å servere til osten? Eller prøv den deilige plommepaien.

Bjørnebærcobbler i porsjonsformer

Bjørnebærluksus

Unn deg litt luksus med bjørnebær i sommer! Bjørnebær passer veldig godt i bakverk, smoothies, syltetøy og saft. Det er dessuten supert å bruke som dekorasjon og pynt. Bjørnebærene modner på sensommeren og tidlig høst.