Ingredienser
Marshmallowsrøre
150 g bringebærpuré (250 g bringebær)
1 dl Dansukker Glykosesirup
1 3/4 dl Dansukker ØKO Sukker
6 gelatinark
Sikt over
2 ss Dansukker ØKO Melis
2 ss maisennamel
Instruktioner
Kok opp bringebærene, miks og sil dem. Tilsett 75 g puré i en gryte sammen med glykosesirup og sukker. Kok opp til 110 °C. Hell i resten, 75 puré i en bolle og la stå.
La gelatinarkene i mellomtiden ligge i bløt i kaldt vann i minst 5 minutter.
Hell den varme væsken i bollen med kald puré, klem vannet av gelatinarkene og tilsett dem. Visp deretter i 10 minutter til du har fått en luftig, rosa røre.
Bland melis og maisenna og pudre lett et brett med bakepapir. Fordel marshmallowsrørene over platen og sikt over litt av melisblandingen.
La stå over natten og ta vare på melisblandingen som blir til overs.
Skjær marshmallowsene i firkanter og legg noen få om gangen i en plastpose med melisblandingen. Rist om. Rist av overskytende pudder og oppbevar marshmallowsene i lukkede poser.
Tips! Vil du ha en annen form? Fyll marshmallowsrøren i en sprøytepose og sprøyt ut små topper.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade
Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene. Med vårt syltesukker er det superenkelt å lykkes med godt og hjemmelaget syltetøy og marmelade.

Syltede sommergrønnsaker
Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren. Perfekt til sene grillkvelder. Følg oppskriften, så har du snart kjøleskapet fullt av hjemmesyltede sommergrønnsaker.

Lag saft i sommer
Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og nedenfor kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre. Saften kan du servere med det samme, eller ta vare på den til mørkere årstider.

Blåbær – skogens beste bær
Blåbær er nok skogens beste bær. Blåbærsesongen pleier å starte i juli og kan strekke seg et stykke utover høsten. Ta vare på skogsblåbærene, og bruk dem i pai, syltetøy og krem.

Plommeplukking
Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader. Hvorfor ikke lage en nydelig plommemarmelade eller plommechutney til å servere til osten? Eller prøv den deilige plommepaien.

Bjørnebærluksus
Unn deg litt luksus med bjørnebær i sommer! Bjørnebær passer veldig godt i bakverk, smoothies, syltetøy og saft. Det er dessuten supert å bruke som dekorasjon og pynt. Bjørnebærene modner på sensommeren og tidlig høst.