Marshmallowsrøre
Sikt over
Kok opp bringebærene, miks og sil dem. Tilsett 75 g puré i en gryte sammen med glukosesirup og sukker. Kok opp til 110 °C. Hell i resten, 75 puré i en bolle og la stå.
La gelatinarkene i mellomtiden ligge i bløt i kaldt vann i minst 5 minutter.
Hell den varme væsken i bollen med kald puré, klem vannet av gelatinarkene og tilsett dem. Visp deretter i 10 minutter til du har fått en luftig, rosa røre.
Bland melis og maisenna og pudre lett et brett med bakepapir. Fordel marshmallowsrørene over platen og sikt over litt av melisblandingen.
La stå over natten og ta vare på melisblandingen som blir til overs.
Skjær marshmallowsene i firkanter og legg noen få om gangen i en plastpose med melisblandingen. Rist om. Rist av overskytende pudder og oppbevar marshmallowsene i lukkede poser.
Tips! Vil du ha en annen form? Fyll marshmallowsrøren i en sprøytepose og sprøyt ut små topper.
Oppskriften er utarbeidet av