Bringebærmarshmallows

Marshmallows med smak av bringebær. Smak til de hjemmelagde marshmallowsene dine med bringebær og spis dem som de er eller grill dem og lag en S'more.

ca. 30 min + 1 døgn for å stivne

Karakter (4 stk)

Ingredienser

Marshmallowsrøre
150 g bringebærpuré (250 g bringebær)
1 dl Dansukker Glykosesirup
1 3/4 dl Dansukker ØKO Sukker
6 gelatinark

Sikt over
2 ss Dansukker ØKO Melis
2 ss maisennamel

Instruktioner

Kok opp bringebærene, miks og sil dem. Tilsett 75 g puré i en gryte sammen med glukosesirup og sukker. Kok opp til 110 °C. Hell i resten, 75 puré i en bolle og la stå.

La gelatinarkene i mellomtiden ligge i bløt i kaldt vann i minst 5 minutter.

Hell den varme væsken i bollen med kald puré, klem vannet av gelatinarkene og tilsett dem. Visp deretter i 10 minutter til du har fått en luftig, rosa røre.

Bland melis og maisenna og pudre lett et brett med bakepapir. Fordel marshmallowsrørene over platen og sikt over litt av melisblandingen.

La stå over natten og ta vare på melisblandingen som blir til overs.

Skjær marshmallowsene i firkanter og legg noen få om gangen i en plastpose med melisblandingen. Rist om. Rist av overskytende pudder og oppbevar marshmallowsene i lukkede poser.

Tips! Vil du ha en annen form? Fyll marshmallowsrøren i en sprøytepose og sprøyt ut små topper.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Sitrusmarmelade med safran

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varm kaffedrikk

Varmer godt på kalde dager

Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.

Pannekaker med eplekompott og sitronkrem

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Kremet sitronpai

Baking med sitron og appelsin

Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking. Sitrus er oppfriskende og syrlig, men passer også flott i kombinasjon med andre smaker som sjokolade og karamell.

Sjokoladekake

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.

Scones med ost og skinke

Vinterutflukter

Her har vi samlet gode oppskrifter som passer perfekt til vinterturen, og som enkelt kan fylles på termosen og ha i ryggsekken.