Bringebærmarshmallows

Marshmallows med smak av bringebær. Smak til de hjemmelagde marshmallowsene dine med bringebær og spis dem som de er eller grill dem og lag en S'more.

ca. 30 min + 1 døgn for å stivne

Karakter (6 stk)

Ingredienser

Marshmallowsrøre
150 g bringebærpuré (250 g bringebær)
1 dl Dansukker Glykosesirup
1 3/4 dl Dansukker ØKO Sukker
6 gelatinark

Sikt over
2 ss Dansukker ØKO Melis
2 ss maisennamel

Instruktioner

Kok opp bringebærene, miks og sil dem. Tilsett 75 g puré i en gryte sammen med glukosesirup og sukker. Kok opp til 110 °C. Hell i resten, 75 puré i en bolle og la stå.

La gelatinarkene i mellomtiden ligge i bløt i kaldt vann i minst 5 minutter.

Hell den varme væsken i bollen med kald puré, klem vannet av gelatinarkene og tilsett dem. Visp deretter i 10 minutter til du har fått en luftig, rosa røre.

Bland melis og maisenna og pudre lett et brett med bakepapir. Fordel marshmallowsrørene over platen og sikt over litt av melisblandingen.

La stå over natten og ta vare på melisblandingen som blir til overs.

Skjær marshmallowsene i firkanter og legg noen få om gangen i en plastpose med melisblandingen. Rist om. Rist av overskytende pudder og oppbevar marshmallowsene i lukkede poser.

Tips! Vil du ha en annen form? Fyll marshmallowsrøren i en sprøytepose og sprøyt ut små topper.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Syltetøy og marmelade

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade

Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene.

Is med syltetøykake

Lag din egen is

Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Rabarbra- og jordbærostekake

Bak med sommerens bær

Bak med sommerens bær, og by på noe hjemmelaget til festen. En pai eller kake med friske, syrlige bær er perfekt for ettermiddagskosen. Ta vare på sommerens bær, og gled deg over at det er ferie!

Rababrabobler

Sommerdrinker

By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.

Pannacotta

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra godt å by på en syrlig-søt og frisk sommerdessert som avslutning på grillkvelden eller sommerfesten. Her finner du tips til deilige sommerdesserter, både enkle alternativer og for deg som vil prøve noe litt mer avansert.

Saft

Lag saft i sommer

Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og her kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre.