Ingredienser
Smuldrepai
50 g smør, romtemperert
2 ss Dansukker Brun Farin
1 ss Dansukker Lys Sirup
3/4 dl hvetemel
1 dl havregryn
Flaksalt
Bringebærsorbet
400 g bringebær (ca. 2 dl puré)
½ dl Dansukker Lys Sirup
4 eggeplommer
½ dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
2 dl melk
1 ½ dl kremfløte
1 dl Dansukker Glykosesirup
Instruktioner
Sett ovnen på 150 °C.
Bland sammen alle ingrediensene til smuldrepaien, og smuldre deigen utover på et brett med bakepapir. Stekes midt i ovnen i ca. 20 minutter.
Lag sorbeten. Skyll bringebærene og kok opp sammen med sirupen. Hell gjennom en finmasket sil, slik at bare pureen blir igjen. Sett til side.
Visp sammen eggeplommer og muscovadosukker i en bolle. Kok opp melk, fløte og glykosesirup i en kasserolle. Visp inn eggeblandingen i den varme melkeblandingen, og tilsett bringebærpureen. Sil gjennom en finmasket sil. Avkjøl.
Kjør blandingen i en ismaskin, eller sett den i fryseren i minst 5 timer. Rør av og til. Bland inn smulene når isen er nesten frossen.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin
Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?