Bringebærparfait

8 til 10 pinneis
Bringebærparfait
Stemmer: (2stemmer)

Ingredienser

  • 4 store eggehviter
  • 2 dl Dansukker Finkornet Sukker
  • 140 g bringebærpuré
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 1/2 dl kremfløte

Visp eggehvitene og sukkeret forsiktig sammen i en bolle over vannbad til sukkeret er oppløst.

Fjern bollen fra varmen, og hell alt over i en mikserbolle. Visp marengsen i 5 til 10 minutter.
Kok opp bringebærene i mellomtiden, og press dem deretter gjennom en grovmasket sil.

Tilsett bringebærpureen og vaniljesukkeret i marengsen.

Visp fløten stiv, og vend den ned i bringebærmarengsen.

Hell i valgfrie pinneisformer, og sett i pinnene. Frys i minst 5 timer.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker