Bringebæris i melon

4 porsjoner

Karakter (1 st)

Ingredienser

Is
6 eggeplommer
1/2 dl Dansukker Sukker
1 ts vaniljesukker
1 1/2 dl melk
1 1/2 dl kremfløte
5 dl bringebær

Fruktsalat
1 honningmelon
5 dl bringebær

Instruktioner

Bland alt utenom bringebærene i en kasserolle, og la varmes under omrøring til det tykner. Sil det gjennom en finmasket sil. Bland bringebærene i eggeblandingen. La det avkjøle før blandingen helles i en bolle som settes i fryseren, eller i en ismaskin.

Skjær et lokk av melonen, og ta ut melonkjøttet. Kutt i mindre biter. Isen legges lagvis med melonbiter og bringebær ved servering.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader?

Juledesserter

Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Julens beste oppskrifter

Tiden rundt jul er vel den koseligste tiden på året. Her finner du julens bakverk, godteri, pynt, drikker, mat og desserter.