Bringebærruller med bær

ca. 12 stk.
Bringebærruller med bær
Stemmer: (1stemmer)

Ingredienser

    Kake

    • 3 egg
    • 2 dl Dansukker Demerarasukker
    • 2 dl hvetemel
    • 1 ts vaniljesukker
    • 1 1/2 ts bakepulver
    • 2 ss kokende vann

    Fyll

    • 5 dl kremfløte
    • 150 g bringebær
    • 400 g hvit sjokolade
    • 2 ss Dansukker Glykosesirup

    Pynt

    • 3 dl kremfløte
    • valgfrie bær
    • mynteblader

    Visp egg og sukker luftig. Bland hvetemel, vaniljesukker og bakepulver, og bland det i røren sammen med vannet. Hell røren i en langpanne, 30 x 40 cm, kledd med bakepapir. Stekes midt i ovnen ved 250 °C i ca. 5 minutter. Hvelv kaken på sukret papir. Kutt remser av kaken, og rull sammen til ruller som settes på et fat eller brett. Knytt et fint bånd rundt kaken, slik at den holdes sammen.

    Kok opp fløte, bringebær og glykosesirup. Bryt sjokoladen i biter, og ha dem i den varme fløteblandingen. Rør til sjokoladen er oppløst. Settes i kjøleskap til blandingen er avkjølt. Visp til passe fast mousse med elektrisk visp. Fyll moussen i kakerullene.

    Visp fløten stiv. Sett klatter eller sprøyt fløten over moussen på kakene. Pynt med valgfrie bær og mynteblad.

    Oppskriften er utarbeidet av

    Dansukker