Bringebærsufflé

4 porsjoner

Karakter (9 stk)

Ingredienser

4 eggehviter
1 dl Dansukker Økologisk Rørsukker
150 g bringebær
Dansukker Rørsukker til formene
Smør eller margarin til formene


Pynt
Dansukker Melis

Instruktioner

Smør fire små suffléformer, og strø dem med rørsukker. Sett ovnen på 150 °C. Visp eggehvitene stive. Tilsett deretter sukkeret under visping. Vend bringebærene inn i eggehviteblandingen. Fordel røren i formen, og sett dem inn nederst i ovnen. Stekes ca. 25 minutter. Sikt over melis, og server umiddelbart.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Lag din egen is

Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffekos i vårsolen

Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Tid for rabarbra

Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Sommerdrinker

By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.

Gode grillsauser, marinader og rubs

Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?