Bringebærsufflé

4 porsjoner

Karakter (9 st)

Ingredienser

4 eggehviter
1 dl Dansukker Økologisk Rørsukker
150 g bringebær
Dansukker Rørsukker til formene
Smør eller margarin til formene


Pynt
Dansukker Melis

Instruktioner

Smør fire små suffléformer, og strø dem med rørsukker. Sett ovnen på 150 °C. Visp eggehvitene stive. Tilsett deretter sukkeret under visping. Vend bringebærene inn i eggehviteblandingen. Fordel røren i formen, og sett dem inn nederst i ovnen. Stekes ca. 25 minutter. Sikt over melis, og server umiddelbart.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken.

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren.

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader.

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke.

Deilige epler

Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme.