Ingredienser
Til glasset
2 dl hvetemel
3/4 ts salt
1 1/2 dl kakao
2 1/2 dl Dansukker Brun Farin
11/2 dl Dansukker Sukker
200 g mørke sjokoladelinser
100 g valnøtter
Øvrige ingredienser
300 g smør
4 egg
Instruktioner
Fyll glasset med de tørre ingrediensene. Start med et lag hvetemel og salt. Fortsett deretter med et lag kakao, brun farin, sukker, sjokoladelinser og hakkede valnøtter.
Sett på lokk, knytt en rosett med et julebånd og skriv oppskriften på en etikett. Gi bort.
Oppskrift på brownie
Sett ovnen på 175 °C over- og undervarme.
Smelt 300 g smør og tilsett det øverste laget av glasset med valnøtter og sjokolade. Rør til sjokoladen har smeltet. Tilsett resten av ingrediensene fra glasset og rør til en jevn blanding. Visp inn 4 egg, ett om gangen.
Smør en bakeform på 20 x 30 cm, kle den med bakepapir og hell i røren. Stek midt i ovnen i ca. 20–23 minutter. La avkjøles helt.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade
Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene. Med vårt syltesukker er det superenkelt å lykkes med godt og hjemmelaget syltetøy og marmelade.

Syltede sommergrønnsaker
Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren. Perfekt til sene grillkvelder. Følg oppskriften, så har du snart kjøleskapet fullt av hjemmesyltede sommergrønnsaker.

Lag saft i sommer
Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og nedenfor kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre. Saften kan du servere med det samme, eller ta vare på den til mørkere årstider.

Blåbær – skogens beste bær
Blåbær er nok skogens beste bær. Blåbærsesongen pleier å starte i juli og kan strekke seg et stykke utover høsten. Ta vare på skogsblåbærene, og bruk dem i pai, syltetøy og krem.

Plommeplukking
Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader. Hvorfor ikke lage en nydelig plommemarmelade eller plommechutney til å servere til osten? Eller prøv den deilige plommepaien.

Bjørnebærluksus
Unn deg litt luksus med bjørnebær i sommer! Bjørnebær passer veldig godt i bakverk, smoothies, syltetøy og saft. Det er dessuten supert å bruke som dekorasjon og pynt. Bjørnebærene modner på sensommeren og tidlig høst.