Brownie-blanding på fint glass

Brownie-blanding på glass. Den beste gaven når du er bedt bort. Bland de tørre ingrediensene og gi i gave sammen med oppskriften.

ca 25 stykker

Karakter (7 stk)

Vurder oppskrift

Ingredienser

Til glasset
2 dl hvetemel
3/4 ts salt
1 1/2 dl kakao
2 1/2 dl Dansukker Brun Farin
11/2 dl Dansukker Sukker
200 g mørke sjokoladelinser
100 g valnøtter

Øvrige ingredienser
300 g smør
4 egg

Instruktioner

Fyll glasset med de tørre ingrediensene. Start med et lag hvetemel og salt. Fortsett deretter med et lag kakao, brun farin, sukker, sjokoladelinser og hakkede valnøtter.

Sett på lokk, knytt en rosett med et julebånd og skriv oppskriften på en etikett. Gi bort.

Oppskrift på brownie

Sett ovnen på 175 °C over- og undervarme.

Smelt 300 g smør og tilsett det øverste laget av glasset med valnøtter og sjokolade. Rør til sjokoladen har smeltet. Tilsett resten av ingrediensene fra glasset og rør til en jevn blanding. Visp inn 4 egg, ett om gangen.

Smør en bakeform på 20 x 30 cm, kle den med bakepapir og hell i røren. Stek midt i ovnen i ca. 20–23 minutter. La avkjøles helt.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Rabarbra- og bringebærsyltetøy

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade

Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene. Med vårt syltesukker er det superenkelt å lykkes med godt og hjemmelaget syltetøy og marmelade. 

3-døgnsagurk

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren. Perfekt til sene grillkvelder. Følg oppskriften, så har du snart kjøleskapet fullt av hjemmesyltede sommergrønnsaker.

Sommersaft

Lag saft i sommer

Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og nedenfor kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre. Saften kan du servere med det samme, eller ta vare på den til mørkere årstider. 

Blåbærsyltetøj

Blåbær – skogens beste bær

Blåbær er nok skogens beste bær. Blåbærsesongen pleier å starte i juli og kan strekke seg et stykke utover høsten. Ta vare på skogsblåbærene, og bruk dem i pai, syltetøy og krem.

Plommegalette med mandelflak

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader. Hvorfor ikke lage en nydelig plommemarmelade eller plommechutney til å servere til osten? Eller prøv den deilige plommepaien.

Bjørnebærcobbler i porsjonsformer

Bjørnebærluksus

Unn deg litt luksus med bjørnebær i sommer! Bjørnebær passer veldig godt i bakverk, smoothies, syltetøy og saft. Det er dessuten supert å bruke som dekorasjon og pynt. Bjørnebærene modner på sensommeren og tidlig høst.