Brownie-blanding på fint glass

Brownie-blanding på glass. Den beste gaven når du er bedt bort. Bland de tørre ingrediensene og gi i gave sammen med oppskriften.

ca 25 stykker

Karakter (5 stk)

Ingredienser

Til glasset
2 dl hvetemel
3/4 ts salt
1 1/2 dl kakao
2 1/2 dl Dansukker Brun Farin
11/2 dl Dansukker Sukker
200 g mørke sjokoladelinser
100 g valnøtter

Øvrige ingredienser
300 g smør
4 egg

Instruktioner

Fyll glasset med de tørre ingrediensene. Start med et lag hvetemel og salt. Fortsett deretter med et lag kakao, brun farin, sukker, sjokoladelinser og hakkede valnøtter.

Sett på lokk, knytt en rosett med et julebånd og skriv oppskriften på en etikett. Gi bort.

Oppskrift på brownie

Sett ovnen på 175 °C over- og undervarme.

Smelt 300 g smør og tilsett det øverste laget av glasset med valnøtter og sjokolade. Rør til sjokoladen har smeltet. Tilsett resten av ingrediensene fra glasset og rør til en jevn blanding. Visp inn 4 egg, ett om gangen.

Smør en bakeform på 20 x 30 cm, kle den med bakepapir og hell i røren. Stek midt i ovnen i ca. 20–23 minutter. La avkjøles helt.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Sitrusmarmelade med safran

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varm kaffedrikk

Varmer godt på kalde dager

Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.

Pannekaker med eplekompott og sitronkrem

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Kremet sitronpai

Baking med sitron og appelsin

Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking. Sitrus er oppfriskende og syrlig, men passer også flott i kombinasjon med andre smaker som sjokolade og karamell.

Sjokoladekake

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.

Scones med ost og skinke

Vinterutflukter

Her har vi samlet gode oppskrifter som passer perfekt til vinterturen, og som enkelt kan fylles på termosen og ha i ryggsekken.