Bærmousse
Browniebunn
Dekorasjon
Begynn med bærmoussen. Kok opp bær og syltesukker i ca. 3 minutter. La stå i kjøleskap i en time til den er helt kald.
Visp kremfløten og bland den inn litt etter litt i den kalde bærgeleen. Visp deretter moussen for hånd slik at den får en litt fyldigere konsistens. La stå i kjøleskapet mens du lager brownien.
Sett ovnen på 175 °C varmluft.
Kle et bakebrett med bakepapir og sett til sides. Smelt sjokolade og smør på lav varme i en kasserolle og la stå.
Visp egg og muscovadosukker luftig. Rør inn sjokoladeblandingen og bland godt. Vend inn de tørre ingrediensene og rør til en jevn røre.
Smør røren i en stor sirkel på platen. Du velger selv hvor stor du vil lage den. Stek midt i ovnen i ca. 7 minutter. Jo tykkere brownien er, desto lengre bør den stekes. Avkjøl.
Fordel moussen over pizzaen og pynt med ferske bær.
Oppskriften er utarbeidet av