Champagnepannacotta - Oppskrifter

Champagnepannacotta

5 glass 40 min + 4 timer for å stivne.
Champagnepannacotta gir desserten det lille ekstra. Tilføy pannacottaen ekstra luksus med champagne, passer perfekt til nyttår eller en annen fest.
Champagnepannacotta
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

    Pannacotta

    • 2 gelatinark
    • 100 hvit sjokolade
    • 4 dl kremfløte

    Pasjonsfruktgelé

    • 2 pasjonsfrukter
    • 2 dl musserende vin
    • 1/2 dl Dansukker Syltesukker

    Crumbles

    • 50 g digestivekjeks
    • 15 g smeltet smør
    • 1 ts Dansukker Mørk Sirup

    Begynn med pannacottaen. Legg gelatinarkene i bløt i kaldt vann i 5 minutter og hakk sjokoladen. Kok opp kremfløte og sett kasserollen til siden. Ta gelatinarkene opp av vannet, klem ut vannet og rør dem ned i den varme kremfløten. Tilsett sjokoladen og rør blandingen jevn.

    Hell pannacottaen i 5 glass, og sett i kjøleskapet for å stivne, ca. 2 timer.

    Lag pasjonsfruktgeléen. Skrap fruktkjøtt og kjerner ut av pasjonsfrukten, og legg det i en kasserolle. Tilsett musserende vin og syltesukker. Kok i 3 minutter og avkjøl litt.

    Bland digestivekjeksen med smeltet smør og sirup. Sett blandingen til siden.

    Ta pannacottaen ut av kjøleskapet og legg den avkjølte geléen på toppen. La stå i kjøleskap ytterligere 2 timer.

    Før servering strø crumbles på toppen av pasjonsfruktgeléen.

    Oppskriften er utarbeidet av

    Dansukker

    ;