Ingredienser
Pannacotta
2 gelatinark
100 hvit sjokolade
4 dl kremfløte
Pasjonsfruktgelé
2 pasjonsfrukter
2 dl musserende vin
1/2 dl Dansukker Syltesukker
Crumbles
50 g digestivekjeks
15 g smeltet smør
1 ts Dansukker Mørk Sirup
Instruktioner
Begynn med pannacottaen. Legg gelatinarkene i bløt i kaldt vann i 5 minutter og hakk sjokoladen. Kok opp kremfløte og sett kasserollen til siden. Ta gelatinarkene opp av vannet, klem ut vannet og rør dem ned i den varme kremfløten. Tilsett sjokoladen og rør blandingen jevn.
Hell pannacottaen i 5 glass, og sett i kjøleskapet for å stivne, ca. 2 timer.
Lag pasjonsfruktgeléen. Skrap fruktkjøtt og kjerner ut av pasjonsfrukten, og legg det i en kasserolle. Tilsett musserende vin og syltesukker. Kok i 3 minutter og avkjøl litt.
Bland digestivekjeksen med smeltet smør og sirup. Sett blandingen til siden.
Ta pannacottaen ut av kjøleskapet og legg den avkjølte geléen på toppen. La stå i kjøleskap ytterligere 2 timer.
Før servering strø crumbles på toppen av pasjonsfruktgeléen.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Spre kjærlighet på Valentinsdagen
By på kaffe med noe ekstra godt som er en fryd for både øye og gane. Og din Valentin blir garantert glad.

Vinterutflukter
Løype! Fyll på med energi i vinterferiens løyper og bakker. Her har vi samlet gode oppskrifter som passer perfekt til vinterturen.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?