Champagnesorbet

10 porsjoner

Karakter (1 stk)

Ingredienser

Sorbet
2 gelatinark
2 1/2 dl Dansukker Melis
1 1/2 dl vann
5 dl musserende vin

Bringebærsaus
1 dl frosne bringebær
2 dl Dansukker Melis
100 g hakket hvit sjokolade

Instruktioner

Sorbet
Bløtlegg gelatinarkene i kaldt vann.
Løs melisen opp i vann, og gi det et oppkok. Ta gryten av platen, klem vannet av gelatinarkene og ha det i under omrøring.
Bland inn den musserende vinen, og hell over i ti små former.
Dekk med aluminiumsfolie, og sett en skje i. Sett i fryser.

Bringebærsaus
Kok opp de frosne bringebærene, og avkjøl.
Bland bringebær med melis, og mos gjennom en finmasket sil.
Server champagnesorbeten med bringebærsaus og hakket hvit sjokolade.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Spre kjærlighet på Valentinsdagen

By på kaffe med noe ekstra godt som er en fryd for både øye og gane. Og din Valentin blir garantert glad.

Vinterutflukter

Løype! Fyll på med energi i vinterferiens løyper og bakker. Her har vi samlet gode oppskrifter som passer perfekt til vinterturen.

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør. 

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager

Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?