Ingredienser
Sorbet
2 gelatinark
2 1/2 dl Dansukker Melis
1 1/2 dl vann
5 dl musserende vin
Bringebærsaus
1 dl frosne bringebær
2 dl Dansukker Melis
100 g hakket hvit sjokolade
Instruktioner
Sorbet
Bløtlegg gelatinarkene i kaldt vann.
Løs melisen opp i vann, og gi det et oppkok. Ta gryten av platen, klem vannet av gelatinarkene og ha det i under omrøring.
Bland inn den musserende vinen, og hell over i ti små former.
Dekk med aluminiumsfolie, og sett en skje i. Sett i fryser.
Bringebærsaus
Kok opp de frosne bringebærene, og avkjøl.
Bland bringebær med melis, og mos gjennom en finmasket sil.
Server champagnesorbeten med bringebærsaus og hakket hvit sjokolade.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade
Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene.
Lag din egen is
Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!
Bak med sommerens bær
Bak med sommerens bær, og by på noe hjemmelaget til festen. En pai eller kake med friske, syrlige bær er perfekt for ettermiddagskosen. Ta vare på sommerens bær, og gled deg over at det er ferie!
Sommerdrinker
By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.
Sommerdesserter
Når det er varmt, er det ekstra godt å by på en syrlig-søt og frisk sommerdessert som avslutning på grillkvelden eller sommerfesten. Her finner du tips til deilige sommerdesserter, både enkle alternativer og for deg som vil prøve noe litt mer avansert.
Lag saft i sommer
Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og her kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre.