Ingredienser
2 runde, avkjølte butterdeigplater
1 eggeplomme
1 dl Dansukker Demerarasukker
Fyll
2 dl kremfløte
2 dl kesam
3 ss Dansukker Melis
2 ts vaniljesukker
1/2 liter bær
Pynt
Bær
Instruktioner
Legg butterdeigene på ovnsplate. Pensle med sammenvispet eggeplomme og strø på demerarasukkeret. Stek som angitt på pakken. Avkjøl på rist.
Pisk fløten til et fast skum. Tilsett kesam, melis og vaniljesukker. Dekk den ene bunnen med kremblandingen. Strø over bærene. Legg den andre bunnen oppå. Pynt med bær.
Tips
Du kan enkelt lage en sommerfugl av kaken ved å dele den på midten og legge de runde sidene mot hverandre. Bruk sjokoladestenger eller lakrissnorer som følehorn og for eksempel et jordbær som hode på sommerfuglen.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Bak magisk julepynt
Pynt treet med søte fristelser til glede for både store og små.
Julegodteri
Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler. Uansett om du liker det klassiske julegodteriet eller de mer avanserte alternativene – vi har oppskriftene.
Julebakst
Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes. Spiskammers, kjøleskap og fryser skal fylles med alle slags kaker for å dekke hvert minste behov for noe å bite i foran TV-en, i juleselskapene og under åpningen av julegavene.
Julens småkaker
Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke la dem være en del av julepynten i fine bokser og skåler.
Juledrikker
Julehøytiden byr på mange anledninger til å treffes og mingle, med noe godt å drikke i hånden. Her er forslag til juledrikker for både store og små.
Julens beste pakke
De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Så åpne ditt eget juleverksted i kjøkkenet, og kjenn at julestemningen sprer seg når du lager godteri og pakker inn gaver.