Dillmarinert laks

Karakter (7 stk)

Ingredienser

750 g lakseside
3/4 dl Dansukker Brun Farin
3/4 dl salt
10 knuste, hvite pepperkorn
10 knuste, sorte pepperkorn
3-4 dl grovhakket dill

Instruktioner

Skrap og tørk av laksesiden. frys i minst 2 døgn. Bland salt, sukker og pepper, og gni laksen med det. Dekk bunnen i en lav skål med dill. Legg laksesiden over med skinnet mot dillen. Dekk laksen med resten av dillen. Dekk skålen med plastfolie og sett laksen i kjøleskap i 2 døgn. Snu laksen innimellom. Skjær laksen i tynne skiver og server den med sennepssaus, dill og sitron.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Sommerkake

Sommerkaker

Deilige kaker for sommerfeiringer, her finner du inspirerende kaker for vår- og sommerfester!

Rabarbrakake

Tid for rabarbra

Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Semifreddo med bringebærblanding og pistasj

Lag din egen is

Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Hylleblomst Collins og Rabarbra Sour

Sommerdrinker

By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.

Grillmarinader

Gode grillsauser, marinader og rubs

Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Kaffe og kake

Kaffekos i vårsolen

Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.