Dillmarinert laks

Karakter (1 st)

Ingredienser

750 g lakseside
3/4 dl Dansukker Brun Farin
3/4 dl salt
10 knuste, hvite pepperkorn
10 knuste, sorte pepperkorn
3-4 dl grovhakket dill

Instruktioner

Skrap og tørk av laksesiden. frys i minst 2 døgn. Bland salt, sukker og pepper, og gni laksen med det. Dekk bunnen i en lav skål med dill. Legg laksesiden over med skinnet mot dillen. Dekk laksen med resten av dillen. Dekk skålen med plastfolie og sett laksen i kjøleskap i 2 døgn. Snu laksen innimellom. Skjær laksen i tynne skiver og server den med sennepssaus, dill og sitron.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken.

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren.

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader.

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke.

Deilige epler

Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme.