Ingredienser
1 dl Dansukker Sukker
1 dl kremfløte
1 dl Dansukker Lys Sirup
2 ss Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
2 ss Dansukker Glykosesirup
Pynt
ca. 250 g lys sjokolade
pinner/spyd
mørk sjokolade til å sprinkle over
Instruktioner
Gjør klart et bakepapir på et bakebrett eller annet flatt underlag som får plass i kjøleskapet.
Bland alle ingrediensene til karamellen i en tykkbunnet kasserolle. Kok opp karamellen til 124 °C under omrøring. La blandingen få avkjøles litt før du heller eller klatter den ut på bakepapiret. Legg en pinne på hver klatt. Avkjøl i kjøleskap.
Smelt den lyse sjokoladen over vannbad og hell den deretter over i en kopp eller et glass. Dypp karamellstengene i sjokoladen. La stengene stå i kjøleskap til de har stivnet. Smelt mørk sjokolade og sprinkle den over stengene.
Oppbevares i kjøleskap.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Bak magisk julepynt
Pynt treet med søte fristelser til glede for både store og små.
Inviter til gløggparty
Å invitere til gløggparty er en enkel måte å komme sammen med venner på før jul. Ofte krever det heller ikke så mange forberedelser å skape en koselig stemning. Vi har hentet frem noen gode oppskrifter som kan gi deg litt inspirasjon til drikke og tilbehør.
Julegodteri
Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler. Uansett om du liker det klassiske julegodteriet eller de mer avanserte alternativene – vi har oppskriftene.
Bak til advent
Med første søndag i advent kommer julestemningen. Tenn det første stearinlyset, sett på kaffen og by på et deilig duftende bakverk. Lag gjerne en ekstra porsjon, så har du noe i fryseren til de neste helgene.
Julens beste pakke
De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Så åpne ditt eget juleverksted i kjøkkenet, og kjenn at julestemningen sprer seg når du lager godteri og pakker inn gaver.
Pepperkaker
Finnes det noe bedre enn duften av nybakte pepperkaker? Ja, det må vel i så fall være smaken av dem. Pepperkaker kan lages harde eller myke, med eller uten glasur, som små, søte figurer eller som hele hus. Du bestemmer selv hvordan du vil ha dem.