Eggetoddy à la bjørnebær

Eggetoddy à la bjørnebær er en spennende dessert på de voksnes julebord. Fordel eggetoddy og bjørnebærkompott i fine glass, og pynt med bjørnebær etter egen smak.

4 glass

30 min.

Karakter (0 stk)

Ingredienser

Bjørnebærkompott
2 dl bjørnebær
1 ss vann
1/2 dl Dansukker Syltesukker

Eggetoddykrem
2 eggeplommer
1/2 dl Dansukker Melis
125 g mascarpone
1 ss limoncello
3/4 dl kremfløte

Pynt
bjørnebær

Instruktioner

Kok bær, vann og sukker i en kasserolle i 1 min. Hell kompotten i 4 glass. Sett i kjøleskap.

Visp eggeplommer, sukker og mascarpone. Tilsett limoncello, og bland til en kremet blanding.

Visp fløten og vend den inn i eggedosisen. Vend kremen og fordel den i glassene med kompott. Pynt med bjørnebær og server.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes. Spiskammers, kjøleskap og fryser skal fylles med alle slags kaker for å dekke hvert minste behov for noe å bite i foran TV-en, i juleselskapene og under åpningen av julegavene.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler. Uansett om du liker det klassiske julegodteriet eller de mer avanserte alternativene – vi har oppskriftene.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke la dem være en del av julepynten i fine bokser og skåler.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader? Så åpne ditt eget juleverksted i kjøkkenet, og kjenn at julestemningen sprer seg når du lager godteri og pakker inn gaver.

Juledesserter

Midt på vinteren dufter det av klementiner og safran, dufter som gir oss assosiasjoner til steder der det ikke er like mørkt og kaldt som her i nord. Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Juledrikker

Julehøytiden byr på mange anledninger til å treffes og mingle, med noe godt å drikke i hånden. Her er forslag til juledrikker for både store og små.