En- to- tre kaker

ca. 45 stk.

Karakter (3 stk)

Ingredienser

3 egg
1 1/2 dl Dansukker Brun Farin
6 dl hvetemel
1 dl potetmel
1 ts vaniljesukker
3 ts bakepulver

Pensling
eggehvite

Pynt
Dansukker Sukker eller
Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker eller
Dansukker Perlesukker

Instruktioner

En liten, tørr kake som smaker godt til f.eks. krem eller fruktsuppe. Kakene kan varieres ved forskjellige sukkervalg til pynt.

Visp eggedosis av egg og sukker. Bland sammen begge melsortene samt vaniljesukker og bakepulver, og rør dem inn i deigen. Arbeid deigen smidig på et bakebord og rull ut fingertykke lengder som legges på en stekeplate med bakepapir. Pensle med eggehvite. Strø på sukker, muscovadorørsukker eller perlesukker. Stek i ovnen på midterste rille i 175 °C i ca. 12 minutter, kakene skal være tørre og sprø. Skjær dem i biter.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri

Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin

Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør. 

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager

Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?