En- to- tre kaker

ca. 45 stk.
En- to- tre kaker
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 3 egg
  • 1 1/2 dl Dansukker Brun Farin
  • 6 dl hvetemel
  • 1 dl potetmel
  • 1 ts vaniljesukker
  • 3 ts bakepulver

Pensling

  • eggehvite

Pynt

  • Dansukker Sukker eller
  • Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker eller
  • Dansukker Perlesukker

En liten, tørr kake som smaker godt til f.eks. krem eller fruktsuppe. Kakene kan varieres ved forskjellige sukkervalg til pynt.

Visp eggedosis av egg og sukker. Bland sammen begge melsortene samt vaniljesukker og bakepulver, og rør dem inn i deigen. Arbeid deigen smidig på et bakebord og rull ut fingertykke lengder som legges på en stekeplate med bakepapir. Pensle med eggehvite. Strø på sukker, muscovadorørsukker eller perlesukker. Stek i ovnen på midterste rille i 175 °C i ca. 12 minutter, kakene skal være tørre og sprø. Skjær dem i biter.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker