Enkel jordbærdessert

Karakter (1 st)

Ingredienser

1 liter jordbær
1 ubehandlet lime
1 sitron
3/4 dl Dansukker Demerarasukker
1/4 dl finhakket mynte
1 1/2 dl kremfløte
1 ts vaniljesukker
1 dl crème fraîche
1 stor kjekssjokolade

Pynt
Mynteblader

Instruktioner

Skyll jordbærene. Fjern hamsene, og kutt dem i biter. Skyll limen grundig, og riv skallet fint. Press saften ut av limen og sitronen. Bland saftene, skallet og mynten med sukkeret i en bolle. Vend inn jordbærene i marinaden, og la stå 1 time i kjøleskap. Visp fløten stiv sammen med vaniljesukkeret. Rør crème fraîchen myk, og bland den med kremen. Hakk kjekssjokoladen i biter. Legg jordbær, kjekssjokolade og krem lagvis i glass.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader?

Juledesserter

Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Julens beste oppskrifter

Tiden rundt jul er vel den koseligste tiden på året. Her finner du julens bakverk, godteri, pynt, drikker, mat og desserter.