Epledrikk

ca. 1 1/2 liter, 2 timer

Karakter (6 stk)

Ingredienser

2 kg epler
1 liter vann
6 dl Dansukker Rørsukker eller Sukker per liter avrent saft
1 krm natriumbenzoat per liter avrent saft

Instruktioner

Skyll og del eplene i båter, la kjernehus og skall følge med. Legg eplebåtene i en kasserolle, og hell over vannet. Kok under lokk på svak varme i 15 minutter. La renne av i silduk i 30 minutter. Mål opp saften, og hell den tilbake i kasserollen. Tilsett sukker. Kok på svak varme i 10 minutter. Tilsett natriumbenzoatet blandet i et par spiseskjeer av den varme saften, som deretter helles tilbake i kasserollen. Hvis saften fryses, er det ikke nødvendig med natriumbenzoat. Hell over epledrikken på varme, grundig rengjorte flasker. Sett på kork. Oppbevar kjølig.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader?

Juledesserter

Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Julens beste oppskrifter

Tiden rundt jul er vel den koseligste tiden på året. Her finner du julens bakverk, godteri, pynt, drikker, mat og desserter.